woensdag 23 april 2014

Een kaartje nagemaakt uit het boekje van Marianne Design, de Marianne mini. Het kaartje daarin was met kraft en wit maar de ontvanger van het kaartje houdt van lila ... en dat is het lol


Vogelkooitjes

Wat ik ontzettend leuk vind om te doen is het volgen van workshops en verleden week heb ik dus (alweer) een workshop gedaan. We hebben een hele leuke kaart gemaakt en een vogelkooitje met het Dutch Doobadoo sjabloon.






De workshop werd weer verzorgd door Elly van 't Scrap-Ateljeetje.

zaterdag 19 april 2014

Paaskaartjes

Afgelopen week heb ik een viertal paaskaartjes gemaakt. Ik vind het altijd lastig maar deze keer vond ik het papier zo leuk dat het me vrij gemakkelijk afging. Ik heb vier verschillende kleuren gebruikt. Het papier is van Pion design. Ik heb niet alleen de voorkant versiert maar ook de binnenkant.













 Deze kaartjes zijn gemaakt naar het voorbeeld van het 2e workshopkaartje dat ik gemaakt heb bij 't Scrap-Ateljeetje in Anna Paulowna. Bedankt voor je bezoekje.

maandag 14 april 2014

Workshop gevolgd

Twee weken geleden heb ik 2 workshops gevolgd, één waar we 2 kaarten hebben gemaakt en één waar we met een miniboekje zijn begonnen. De kaarten waren al meteen klaar maar kon ik nog niet plaatsen omdat ik ze eerst wilde versturen. Het miniboekje is nu bijna klaar dus daar heb ik nog geen foto's van gemaakt.

Hier eerst 1 van de kaarten van de workshop (gevolgd bij 't Scrap-Ateljeetje in Anna Paulowna).
We hebben gewerkt met het mooie papier van Pion, A day in may.



De 2e kaart moet ik nog versturen dus die hou ik nog even "geheim".

Bedankt voor je bezoekje.