donderdag 11 november 2010

Condoleance kaart

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de collega van mijn man, zij en haar man hebben hun zoontje van 1 jaar verloren. Ik heb het kaartje heel eenvoudig gehouden en vond het erg moeilijk. In eerste instantie wilde ik het afdrukje sepia inkleuren maar dat vond ik bij nader inzien toch te donker. Nu heb ik een lichter kleurtje distress inkt gebruikt, ik weet de kleur echter niet meer en heb zelf deze inkt niet.

7 opmerkingen:

Christa zei

hoi carin , oww wat erg voor die mensen zeg jeetje, ik vind het wel een hele mooie kaart geworden, groetjes christa

diana zei

hoi carin,
ik vind je kaart erg mooi maar de gelegenheid echt verschikkelijk, ik heb zelf ook 2 kinderen en aan zulk niuews moet je echt niet denken.
diana

Claudia7 zei

Wauw Carin, wat heb je een mooie kaart gemaakt. En dat voor zo'n moeilijke gelegenheid. Petje af hoor. Wat erg voor je collega.

groetjes, Claudia

Jacqueline's Weblog zei

Een prachtig kaartje Carin voor zo'n gelegenheid, heel moeilijk, maar je hebt het prima gedaan.
Groetjes van Jacqueline

Christa zei

hoi carin nou wat een drukte he gisteren, mn moeder en ik gingen iets na 5en eruit toen werd eral opgeroepen, dat de beurs ging sluiten.
we waren rond half 9 thuis ,helemaal af waren we, en in de trein zoooo druk ik had dat nooit verwacht , maar we zijn goed geslaagd nog die cardstock kunnen vinden ? liefs christa

Margreet zei

Hoi Carin, wat n mooi kaartje zeg. Alleen de gelegenheid is niet zo leuk. Maar ondanks voor deze gelegenheid vind ik dat je het erg mooi gemaakt hebt zo.
En om je vraag van de snow marker te beantw. dat is van het merk marvy uchida. Hij zat een keer in de cardkit van Carla. Je moet als je het ingekleurd hebt met de heattool erop en dan popt t zo helemaal omhoog. Geeft n heel leuk effect. K hoop dat je geholpen bent zo.
Groetjes Margreet

Christa zei

hoi carin bedankt voor je lieve reactie, het papier van die stansen zijn van de action je heb glimmendgolf karton en van dat holografische papier,, geeft mooi effect he, ligt bij de hobby spullen en het scrappapier komt van een blokje van trekpleister van vlede jaar