zaterdag 30 oktober 2010

Gefeliciteerd en beterschap

Door drukte en ziekte even niet eerder tijd gehad om iets op mijn blog te plaatsen. En ondanks dat ik nog wat grieperig ben toch maar even achter de computer gekropen. Van dat bank hangen en liggen wordt je ook niet eerder beter...

Over ziek en beter gesproken, een collega van mijn man heeft een ongelukje gehad bij het volleyballen en scheurde zijn achillespees.

Het vorige beterschapskaartje met dit Magnolia jochie was een groot succes dus vroeg manlief of ik er nog zo een wilde maken. Daar ik met een andere kleur wilde werken maar niet meer genoeg card-stock had, heb ik het modelletje een beetje aangepast


Zoals je ziet is hij iets korter dan het roodbruine kaartje


en ook de binnenkant is iets anders, ik heb met losse pockets gewerkt en als je dan een rechthoek diagonaal doorsnijdt dan krijg je dus dat ze allebei dezelfde kant op "wijzen".
Het maakte de pati├źnt niet uit, hij belde om te bedanken en was heel enthousiast.


De beide stempelafdrukjes ingekleurd met de copics, maar deze is niet echt naar mijn zin. Ik had niet de juiste kleur blauw, de ene te donker en de ander te paars.


Dit kaartje heb ik voor mijn zwager gemaakt, zoals je ziet is hij gek op voetbal.
Happy Birthday Peter.

3 opmerkingen:

Jacqueline's Weblog zei

Twee super leuke mannenkaartjes. Vooral met de mummie vind ik weer erg gaaf. Bij mij sloeg het plaatje ook aan bij de zieke. Ik wens je beterschap toe.
Groetjes van Jacqueline

Miranda de Groot zei

je kaartjes zijn prachtig carin. zo met die pockets is ie ook leuk.
liefs miranda

Lea zei

Ik vind je kaarten prachtig Carin, maar mijn favoriet is ook wel het beterschapskaartje met de magnolia mummie...
Erg leuk gedaan, groetjes Lea