woensdag 13 oktober 2010

Mijn laatste creaties

Gisteren heb ik meegedaan met de sol op 't Creatiefje, hij werd gegeven door Miranda. Miranda heeft een dames uitvoering en een kerst uitvoering gemaakt en ik dus een heren uitvoering.
Het gebruik van dit Halloween Magnolia jochie als beterschapskaartje heb ik afgekeken bij mijn blogmaatje Sjakkie. Jacqueline bedankt voor dit leuke idee.
Labelkaartje dicht
Labelkaartje open

Ik had de afgelopen week ook nog de nodige verjaardagen, maar kwam er niet aan toe om voor alle jarigen een kaart te maken. September en oktober zijn lastige maanden want dan zijn er alleen heren jarig .... en dan is de inspiratie bron op een gegeven moment wel leeg.
Jullie zien ook wel dat ik mijn Graphic 45 blok nu bijna op gemaakt heb, het is ook wel heel mooi heren papier. Onderstaande kaart is voor mijn neef, wel wat eenvoudig ...
En dit kaartje is voor de zoon van mijn collega, hij is 4 oktober 9 geworden. Zoals je ziet zit hij op karate en heeft hij de rode band met 1 gele slip.


Dit was het voorlopig weer, ik ben nog heel druk bezig met het clubdag project van Kaarten maken met Tiets Afgelopen zaterdag 9 oktober hadden wij de 9e clubdag en we hebben het heel erg gezellig gehad. Het project is echt super maar zo uitgebreid dat het niet klaar is. Dus daar ga ik nog even lekker mee aan de gang. Verder ben ik nog van plan om een kaartje te maken voor mijn schoonouders, zij zijn vrijdag a.s. 52 jaar getrouwd. Dat wordt aanpoten morgenmiddag. Jullie zie me wel weer verschijnen ...
Bedankt voor je bezoekje.
3 opmerkingen:

Miranda de Groot zei

je kaartjes zien er fantastisch uit carin. je hebt het nog maar druk zo te lezen. ben benieuwd wat je voor je schoonouders gaat maken.
liefs miranda

Jacqueline's Weblog zei

3 hele mooie kaartjes Carin. Leuk dat je m'n naam in je berichtje hebt genoemd! Het is een heel leuk kaartje, ook de binnenkant is super gaaf!
Groetjes van Jacqueline

Christa zei

super mooie creaties carin mooi hoor, kan niet wachten tot je je clubdag project af heb gemaakt , ik had er al wat van gezien bij tiets super hoor xx christa